Interview met hoogleraar Jojanneke van den Toorn in online magazine NieuwWij

Op 27 juni jl. verscheen op online magazine NieuwWij een interview van Zoë Papaikonomou met Jojanneke van der Toorn.  Zij is hoogleraar ‘Inclusie Lesbische, Homoseksuele, Biseksuele en Transgender Werknemers op het Werk’

Dit weekend is het Roze Zaterdag. Een jaarlijks openlijk en landelijk treffen van homo’s, lesbiennes, biseksuelen, transgender personen, andere seksuele minderheden en bondgenoten. Dit jaar is Venlo-Krefeld gaststad met als thema ‘Ik ook van jou’. Een mooie aanleiding voor een gesprek met hoogleraar ‘Inclusie Lesbische, Homoseksuele, Biseksuele en Transgender Werknemers op het Werk’, Jojanneke van der Toorn. Hoe staat het ervoor met de inclusie van deze relatief onzichtbaar diverse werknemers?

Lees het hele interview.

Share:FacebookX
Join the discussion