Call for participants thesis (in Dutch)

De Universiteit van Amsterdam is gestart met belangrijk onderzoek naar de seksuele en genderidentiteit van (jong) volwassenen. Ben je 16 jaar of ouder, en zie jij jezelf als lesbisch, homoseksueel, of biseksueel of voel je jezelf aangetrokken tot iemand met dezelfde gender identiteit als jij dan is dit onderzoek misschien wel iets voor jou!

Hieronder vind je de link naar de vragenlijst, die begint met meer informatie over het onderzoek. De vragenlijst is opgesteld volgens de regels van de Ethische Commissie van de Universiteit van Amsterdam. Wij hopen van harte dat je mee wil doen, maar na het lezen van de informatie kun je ook besluiten om niet mee te doen (en krijg je de vragen niet verder te zien).

Naar het onderzoek

Share:FacebookX
Join the discussion