New in Media & Links

→ De zeperd van Nashville

NieuwWij | David Bos

Dutch | 16 January 2019

 

“Doordat discussies over homoseksualiteit vaak zo pijnlijk uitpakken, lijken ze religieus conservatieven het gevoel te geven dat hier de kern van hun geloof, hun identiteit, in het geding is.” Read more

 

→ How to be gay

NPO 2/KRO-NRCV | Margriet van der Linden

Dutch | 23 November – 28 December 2018

 

“Margriet van der Linden geeft antwoord op de vraag hoe het is om gay te zijn. Haar reis leidt tot een reeks bijzondere en intieme ontmoetingen met mensen die vertellen over hun geaardheid. In hoeverre kunnen ze zichzelf zijn? En wat moeten ze doen of laten om te worden geaccepteerd?” Read more

 

→ Without History We Are Dust

JACOBIN | Jaroslav Fiala

English | 11 October 2018

 

“Historians Anna Hájková (University of Warwick), Jan Seidl (Masaryk University Brno), and Ladislav Zikmund Lender (Brno University of Technology) are board members of the Society for Queer Memory in the Czech Republic, a nonprofit organization that documents history, organizes popular events, and offers university courses on queer history” Read more

Share:FacebookX
Join the discussion