Vacancy (Dutch) | Junior onderzoeker Seksuele Diversiteit – Rijksuniversiteit Groningen (deadline: 5 Augustus)

De Rijksuniversiteit Groningen zoekt een junior onderzoeker met interesse voor en ervaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek, onderwijsinterventies en vraagstukken rondom seksuele diversiteit. Belangstelling voor (jeugd)literatuur, literatuuronderwijs en een master op het gebied van pedagogische wetenschappen zijn een pre. Kandidaten met interesse om te promoveren hebben de voorkeur. De onderzoeker zal zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek uitvoeren naar de invloed van het lezen van jeugdliteratuur met seksuele diversiteit als thema op de houding van jongeren tegenover seksuele diversiteit in de samenleving. Over de uitkomsten van het onderzoek dient in samenwerking met de projectleiders gepubliceerd te worden.

Meer informatie

Share:FacebookX
Join the discussion